Dziki zachód w Browarze PROST - menu
22 kwietnia odbędzie się impreza w Browarze Prost we Wrocławiu w stylu DZIKI ZACHÓD! 🤠 Zapraszamy do zapoznania się z imprezowym MENU. Rezerwuj miejsca na niezapomniane wrażenia: 732 917 248.
MENU
🤠 Powitalne piwo 0,4l 🤠
Zupy:
Ukraińska rybna „Ucha”
Aromatyczny krem z cukinii
Dania mięsne grillowane:
Grillowane szaszłyki drobiowe i wieprzowe
Skrzydełka w sosie barbecue
Steki z karkówki w pikantnej marynacie
Udziec drobiowy w ziołowej zaprawie
Kiełbasy grillowe białe i tradycyjne
Domowa kaszanka z cebulą
Dodatki z grilla:
Sezonowe warzywa grillowane w ziołach
Pieczywo z czosnkowym masełkiem
Zimna płyta:
Pasztet domowy z żurawiną
Schab parzony faszerowany mozzarellą
Karczek w ziołach pieczony
Rolada z boczku faszerowana pieczarkami i papryką
Deska serów z browarnej spiżarni
Leczo z sezonowych warzyw na zimno
Sałatka ziemniaczana z sosem majonezowym i szczypiorkiem
Mix sałat z rzodkiewką, ogórkiem i wiosennym sosem
Sałatka z grillowanym kurczakiem i winogronem
Smalec domowej roboty
Mieszanka z pikli marynowanych
Bufet deserowy:
Kawa i herbata
Cynamonowa szarlotka z kruszonką
Sernik domowy z brzoskwiniami
Brownie z konfiturą czarnej porzeczki
Półmiski rzeźbionych owoców