Menu na imprezę karnawałową w stylu Rock'n'roll
Zabawa karnawałowa nie może odbyć się bez dobrego jedzenia! Dlatego specjalnie na tą okazję przygotowaliśmy dla Państwa wyjątkowe menu! Daj się ponieść szaleństwu i przyjdź na imprezę do browaru! :)
Menu na karnawał 2018 we Wrocławiu:
Przystawka (godz. 20:00)
Sałatka caprese z bazyliowym pesto i ziołową grzanką
Danie główne (godz. 20:30)
Polędwiczka wieprzowa w sosie z ciemnego piwa serwowana z puree z bakłażana i modrą kapustą
Ciepły posiłek (godz. 1:00)
Chilli con carne z nutą kolendry i kwaśną śmietaną
Zupy – stół szwedzki
Aromatyczny krem z palonych ziemniaków
Chrzanowa z białą kiełbasą i gotowanym jajkiem
Dania gorące – stół szwedzki
Karkówka duszona w sosie śliwkowo-chrzanowym
Filet z kurczaka chilli zawijany z bekonem
Gulasz wieprzowy na ostro w węgierskim stylu
Filety rybne w cytrynowo-porowym sosie
Makaron śródziemnomorski z sezamem i suszonymi pomidorami
Ziemniaki wiejskie podsmażane z cebulą i pieczarkami
Ryż curry z sezonowymi warzywami
Warzywa grillowane w ziołach
Zimna płyta – stół szwedzki
Kurczak faszerowany z wędzoną śliwką
Kiełbasy suszone i wędzone
Pieczeń z karkówki w ziołowej marynacie
Schab pieczony faszerowany suszoną morelą
Pasztet domowy pieczony z żurawiną
Śledź w śmietanie z jabłkami
Śledź w sosie słodko-kwaśnym
Rolady z łososia z kremowym nadzieniem
Sałata grecka z oliwkami i serem feta
Sałata włoska z kurczakiem i winogronem
Cukinia nadziewana warzywnym farszem
Warzywne szaszłyki serwowane na zimno
Smalec domowej roboty z kiszonymi ogórkami
Mieszanka pikli marynowanych po staropolsku
Bufet słodki
Cynamonowa szarlotka z kruszonką i cukrem pudrem
Sernik pieczony z brzoskwiniami na kruchym cieście
Tradycyjny murzynek z polewą z białej czekolady
Rezerwacje telefoniczne:
732 917 248 lub 535 493 071