DANE FIRMOWE

 

Browar Prost Sp.J.
Pachura Ryszard i Pachura Bożena
ul. Paprotna 4, 51-117 Wrocław

tel. 71 3210747

e-mail: biuro@browarprost.pl
NIP 895-100-42-66

REGON: 930426762

KRS: 0000108734

Nr. konta bankowego:

46 1020 5226 0000 6102 0214 5811

  • Szary Twitter Ikona
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

GODZINY OTWARCIA

poniedziałek                        wtorek - czwartek             
piątek                                   
sobota                                  
niedziela

nieczynne
od 15:00 do 22:00
od 15:00 do 00:00
od 12:00 do 00:00
od 12:00 do 20:00

Menu na imprezę karnawałową w stylu Rock'n'roll

Zabawa karnawałowa nie może odbyć się bez dobrego jedzenia! Dlatego specjalnie na tą okazję przygotowaliśmy dla Państwa wyjątkowe menu! Daj się ponieść szaleństwu i przyjdź na imprezę do browaru! :)

 

Menu na karnawał 2018 we Wrocławiu:

 

Przystawka (godz. 20:00)

Sałatka caprese z bazyliowym pesto i ziołową grzanką

 

Danie główne (godz. 20:30)

Polędwiczka wieprzowa w sosie z ciemnego piwa serwowana z puree z bakłażana i modrą kapustą

 

Ciepły posiłek (godz. 1:00)

Chilli con carne z nutą kolendry i kwaśną śmietaną

 

Zupy – stół szwedzki

Aromatyczny krem z palonych ziemniaków

Chrzanowa z białą kiełbasą i gotowanym jajkiem

 

Dania gorące – stół szwedzki

Karkówka duszona w sosie śliwkowo-chrzanowym

Filet z kurczaka chilli zawijany z bekonem

Gulasz wieprzowy na ostro w węgierskim stylu

Filety rybne w cytrynowo-porowym sosie

Makaron śródziemnomorski z sezamem i suszonymi pomidorami

Ziemniaki wiejskie podsmażane z cebulą i pieczarkami

Ryż curry z sezonowymi warzywami

Warzywa grillowane w ziołach

 

Zimna płyta – stół szwedzki

Kurczak faszerowany z wędzoną śliwką

Kiełbasy suszone i wędzone

Pieczeń z karkówki w ziołowej marynacie

Schab pieczony faszerowany suszoną morelą

Pasztet domowy pieczony z żurawiną

Śledź w śmietanie z jabłkami

Śledź w sosie słodko-kwaśnym

Rolady z łososia z kremowym nadzieniem

Sałata grecka z oliwkami i serem feta

Sałata włoska z kurczakiem i winogronem

Cukinia nadziewana warzywnym farszem

Warzywne szaszłyki serwowane na zimno

Smalec domowej roboty z kiszonymi ogórkami

Mieszanka pikli marynowanych po staropolsku

 

Bufet słodki

Cynamonowa szarlotka z kruszonką i cukrem pudrem

Sernik pieczony z brzoskwiniami na kruchym cieście

Tradycyjny murzynek z polewą z białej czekolady

 

Rezerwacje telefoniczne:

732 917 248 lub 535 493 071