DANE FIRMOWE

 

Browar Prost Sp.J.
Pachura Ryszard i Pachura Bożena
ul. Paprotna 4, 51-117 Wrocław

tel. 71 3210747

e-mail: biuro@browarprost.pl
NIP 895-100-42-66

REGON: 930426762

KRS: 0000108734

Nr. konta bankowego:

46 1020 5226 0000 6102 0214 5811

GODZINY OTWARCIA

poniedziałek                        wtorek - czwartek             
piątek                                   
sobota                                  
niedziela

nieczynne
od 15:00 do 22:00
od 15:00 do 00:00
od 12:00 do 00:00
od 12:00 do 20:00

  • Szary Twitter Ikona
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Przedstawiamy menu na zabawę andrzejkową 2017

W trakcie zabawy andrzejkowej nie może zabraknąć smacznych dań oraz napojów! Dlatego przygotowaliśmy wyjątkowe i wyśmienite menu na Bal Andrzejkowy 2017 we Wrocławiu! Zapraszamy do zapoznania się i rezerwacji miejsc 😊

 

Zupy – stół szwedzki

- Krem dyniowy z imbirowo-waniliową nutą i mlekiem kokosowym

- Węgierska zupa gulaszowa z wieprzowiny, z kolendrą i pikantną papryką

 

Dania gorące – stół szwedzki 

- Polędwiczki drobiowe w sosie kremowo-bazyliowym

- Udziec drobiowy faszerowany sezonowymi warzywami

- Karkówka wieprzowa pieczona z jabłkami i rozmarynem

- Polędwiczki wieprzowe w sosie podgrzybkowym

- Filety rybne w cytrynowo-koperkowym sosie

- Szpinakowe penne zapiekane z pomidorami i mozzarellą

- Ziemniaki wiejskie podsmażane z grzybami i cebulą,

- Ryż curry z warzywami grillowanymi

 

Ciepły posiłek serwowany 

- Paszteciki drożdżowe z kapustą i z grzybami,

serwowane z czerwonym barszczem

 

Zimna płyta – stół szwedzki 

- Kurczak faszerowany wędzoną śliwką

- Rolada z boczku z kozackim farszem

- Kiełbasa wędzona na owocowym drzewie

- Pasztet domowy pieczony z żurawiną

- Śledzik w śmietanie z zielonym pieprzem

- Ryba w sosie greckim na zimno

- Sałata grecka z oliwkami i z serem feta

- Sałata z kurczakiem i granatem pod sosem curry

- Sałatka caprese skropiona bazyliowym pesto

- Sałata z wędzoną makrelą i musem miętowym

- Tortille pełnoziarniste z twarogiem i z grzybami

 

Bufet słodki

- Półmiski filetowanych owoców

- Strucla z ciasta francuskiego z nadzieniem jabłkowym

- Sernik pieczony z brzoskwiniami na kruchym cieście

- Tradycyjny makowiec zawijany z ciasta drożdżowego

 

Napoje

- Woda mineralna bez ograniczenia

- Kawa i herbata bez ograniczenia

- Powitalne piwo 0,5 L dla każdego uczestnika

- wyborowa 0,5 L + napój/sok 1L – 50 zł

- Piwo Prost 0,5 L – 9 zł

 

Rezerwacje:

E-mail: rezerwacje@browarprost.pl

Tel.: 732 917 248 / 535 493 071.