Obiad dziękczynny

Jedzenie na dowóz we Wrocławiu

Od dnia 26.10 startujemy z dowozem jedzenia w obrębie 5 km od Browaru Restauracyjnego PROST! Gorąco zapraszamy do zapoznania się z tygodniowym menu i jego zamawiania!

 

Zamówienia można składać

od poniedziałku do piątku w godzinach: 12:00 - 19:00

i w sobotę oraz w niedzielę w godzinach: 12:00 - 18:00

Dostarczamy na terenie Wrocławia: Karłowice, Polanowice, Ligota, Różanka, Lipa Piotrowska oraz do miejscowości: Psary i Krzyżanowice 

 Czas dostawy: 30 - 40 minut 

 

Zadzwoń i zamów: 71 321 07 47

Masz ochotę na świeżo wyciskane soki z pomarańczy oraz grejpfruta?

Zamów już dzisiaj:  12 zł - 300ml !

Menu

19.04 - 25.04

Zupa

Cena: 6 zł

Danie główne

Cena: 20 zł

Poniedziałek 19.04

Wtorek 20.04

ZUPA

ZUPA

- krem grzybowy, groszek ptysiowy

- zupa szczawiowa z jajkiem

- zupa fasolowa

- zupa pomidorowa z ryżem

DANIE GŁÓWNE

DANIE GŁÓWNE

- devolay, ziemniaki, mix sałat

- placek po węgiersku

- kurczak curry z warzywami, ryż

- kartacze z mięsem wieprzowym

Środa 21.04

Czwartek 22.04

ZUPA

ZUPA

- zupa gulaszowa

- krem pomidorowo-paprykowy

- krem ziemniaczano-czosnkowy

- zupa ogórkowa

DANIE GŁÓWNE

DANIE GŁÓWNE

- makaron po tajsku z kurczakiem

- filet z kurczaka po wiejsku, ziemniaki, surówka z pora

- żeberka pieczone, ziemniaki, fasolka zielona

- lasagne po bolońsku

Piątek 23.04

Sobota 24.04

ZUPA

ZUPA

- barszcz zabielany z jajkiem

- krupnik ze skrzydełkiem z kurczaka

- zupa jarzynowa

- zupa kalafiorowa

DANIE GŁÓWNE

- dorsz panierowany, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej

DANIE GŁÓWNE

- kotlet mielony, ziemniaki, buraczki

- golonka na kapuście 

- bitki wieprzowe, kluski śląskie, ogórek kiszony

Niedziela 25.04

ZUPA

- rosół z kołdunami

DANIE GŁÓWNE

- tradycyjny kotlet schabowy, ziemniaki, mizeria

- nugetsy z kurczaka, frytki, colesław

Chcesz zamówić z karty? Sprawdź nasze:   Jesienne Menu

FAQ

1.    Czy można u dostawcy płacić kartą?

Tak, honorujemy wszystkie metody płatności (gotówką, kartą oraz blik) za dostarczane dania w ramach realizacji zamówienia.

2.    Czy można zamówienie odebrać osobiście?

Oczywiście, nasz lokal prowadzi wydawanie wcześniej zamówionych posiłków / piw na wynos.

3.    Czy zupy-krem są wegetariańskie?

Tak, zupy są wege.

4.    Czy składniki do naszych dań są kupowane od lokalnych dostawców?

Produkty kupujemy u zaprzyjaźnionych handlarzy, małych lokalnych i regionalnych firm, z którymi współpracujemy od lat.

5.    Czy jedzenie na wynos / dowóz jest pakowane w pojemnikach biodegradowalnych?

Tak, wymiar ekologiczny od zawsze był dla nas ważny, dlatego jednym z następstw bycia eko, jest stosowanie przez nas pojemników przyjaznych środowisku.

6.    Czy dania są pakowane w pojemniki zamykane w zgrzewarce?

Tak, dokładnie.

7.    Czy codziennie przygotowywane są inne dania czy pracujemy na stałym menu?

Przygotowujemy menu na cały tydzień, każdego kolejnego dnia są inne zupy i dania główne.

8.   Czy można złożyć zamówienie na cały tydzień?

Pewnie, nie zmieniamy pozycji w menu, bowiem starannie planujemy procesy organizacyjne, dzięki czemu Klient zawsze ma wybór dania obiadowego na każdy dzień. Taki tygodniowy abonament z pewnością zapewni zróżnicowany obiad każdego dnia i jednocześnie pomoże nam przetrwać ten ciężki czas.

9.    Czy można złożyć zamówienie na określoną godzinę?

Nie ma problemu, dowieziemy na konkretną godzinę pod wskazany adres.

10.   Czy można z zamówieniem dostać sztućce jednorazowe?

Tak, na życzenie dołączymy je do zamówienia.

DANE FIRMOWE

 

Browar Prost Sp.J.
Pachura Ryszard i Pachura Bożena
ul. Paprotna 4, 51-117 Wrocław

tel. 71 3210747

e-mail: biuro@browarprost.pl
NIP 895-100-42-66

REGON: 930426762

KRS: 0000108734

Nr. konta bankowego:

46 1020 5226 0000 6102 0214 5811

GODZINY OTWARCIA

poniedziałek - piątek        sobota - niedziela

od 12:00 do 19:00
od 12:00 do 18:00

  • LinkedIn Browar PROST
  • Szary Twitter Ikona
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram