
Sala szkoleniowa, konferencyjna
Browar Prost we Wrocławiu to nie tylko wyjątkowe piwo – to także centrum konferencyjne z kilkoma salami szkoleniowymi dla firm. Obiekt dysponuje 5 salami konferencyjnymi dla różnych potrzeb. Dysponujemy dużą salą szkoleniową mieszcząca do 100 osób, trzema salami od 10 do 20 osób oraz kameralną salą konferencyjną przeznaczoną na spotkania do 10 osób. Największa sala szkoleniowa przystosowana jest dla osób niepełnosprawnych (włącznie z toaletą). Układ sali na szkolenie może mieć dowolną konfigurację - salę ustawiamy zawsze na życzenie klienta (układ szkolny, teatralny czy indywidualny).

Jesteśmy elastyczni także jeśli chodzi o wyposażenie i wystrój danej sali. Każda z sal mniejszych jest wyposażona w klimatyzację, TV (60” lub 42”) z wejściem HDMI i USB (dysponujemy również przedłużką tych wtyczek), na życzenie do sali wstawiamy również tablicę flipchart z mazakami. Sala konferencyjna do 100 osób wyposażona jest w dwie klimatyzacje, rzutnik oraz tablicę flipchart z mazakami – sprzęt wliczony w cenę najmu. Wszystkie sale konferencyjne posiadają wentylację. Internet WiFi jest dostępny bezpłatnie na terenie całego browaru. Istnieje możliwość skorzystania z własnego sprzętu mulitmedialnego pod warunkiem dostępności miejsca. Przy okazji konferencji można rozstawić na terenie restauracji materiały informacyjne – rollup, stoisko itp. Lokalizacja takich materiałów reklamowych ustalana jest indywidualnie. Nasi klienci mogą liczyć na pomoc naszej załogi - każdy z naszych pracowników jest przeszkolony w obsłudze posiadanych przez nas sprzętów. Oświetlenie i nagłośnienie pozwala na całkowity komfort pracy - mamy świetnie wyposażone sale konferencyjne pod względem oświetlenia jak i sprzętu audio czy akustyki.
Oprócz standardowej oferty najmu, istnieje możliwość dodania usługi cateringowej. Posiadamy własną kuchnię, gwarantujemy świeżość i wysoką jakość obsługi gastronomicznej. Istnieje także możliwość własnego skomponowania oferty menu, także z uwzględnieniem potraw bezglutenowych i wegetariańskich.
Wrocławski lokal dysponuje dwoma ogródkami gastronomicznymi. Jeden jest w pełni do dyspozycji gości podczas udziału w szkoleniu czy konferencji w sali szkoleniowej dużej – z pozostałych sal możemy wyjść przed browar lub skorzystać z ogródka ogólnodostępnego dla wszystkich gości.
Dla osób szkolonych jak i prelegentów gwarantujemy parking przy samym browarze na 20 miejsc parkingowych – w obrębie browaru istnieje również możliwość parkowania wzdłuż ulicy oraz na sąsiednim otwartym parkingu niestrzeżonym z 20 miejscami parkingowymi.

Nie dysponujemy miejscami noclegowymi na terenie naszego obiektu. Dwie duże bazy noclegowe w pobliżu to: Hotel „Haston” liczący 240 miejsc noclegowych, a Hotel „Jasek” posiada 200 miejsc noclegowych.

MENU I
(czas trwania przyjęcia - do 4 godzin)
Zupa
Rosół drobiowy z domowym makaronem
lub
Krem pomidorowy z bazyliową nutą
Dania mięsne
Złocisty kotlet schabowy
Pieczone udko z kurczaka
Karkówka w sosie
Dodatki
Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
lub
Ziemniaki pieczone
Kluski śląskie domowej roboty
Sos pieczeniowy
Bukiet surówek
Deser
Ciasto jogurtowe z owocami
Napoje
Kawa i herbata b/o
Woda mineralna b/o
Soki 0,3 l/os.
Cena: 139 zł/os.*
MENU II
(czas trwania przyjęcia - do 6 godzin)
Zupa
Rosół drobiowy z domowym makaronem
lub
Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą
Dania mięsne
Kotlet schabowy w złocistej panierce
De Volaille
Karkówka pieczona w sosie pieczeniowym
2 porcje/os.
Dodatki
Ziemniaki pieczone w ziołach
lub
Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
Kluski śląskie domowej roboty
Sos pieczeniowy
Kapusta zasmażana
Bukiety surówek
Deser
Szarlotka
Napoje
Kawa i herbata b/o
Woda mineralna b/o
Soki 0,3 l/os.
Zimna płyta
wędzonki z własnej wędzarni:
szynka, schab, baleron, boczek
Pasztet domowy pieczony
Deska serów
Sałatka Grecka
Sałatka Capresse
Pieczywo
300g/os.
Cena: 185 zł/os.*
*Do każdej oferty doliczany jest serwis w wysokości 5% całej oferty brutto
*Powyższe menu przygotowujemy dla minimum 10 osób dorosłych
*Dzieci do lat 12 obowiązuje rabat w wysokości 50% ceny podstawowej.
*Podana cena może zostać podwyższona o inflację, zgodnie z tabelą miesięcznych wskaźników cen towarów i usług konsumpcyjnych publikowanych przez GUS
MENU III
(czas trwania przyjęcia - do 8 godzin)
Zupa
Rosół drobiowy z domowym makaronem
lub
Krem brokułowy z prażonymi migdałami
lub
Zupa grzybowa z kluską kładzioną
Dania mięsne
Kotlet schabowy w złocistej panierce
Chrupiąca roladka drobiowa z pieczarkami i serem
Roladki wołowe w sosie pieczeniowym
Dorsz na jarzynach
3 porcje/os.
Dodatki
Rozetki ziemniaczane
Kluski śląskie domowej roboty
Sos pieczeniowy lub grzybowy
Buraczki zasmażane
Kapusta zasmażana
Mix sezonowych sałat
Bukiety surówek
Deser
Ciasto czekoladowe z wiśniowym sosem
Napoje
Kawa i herbata b/o
Woda mineralna b/o
Soki 0,3 l/os.
Zimna płyta
Deska wędlin z naszej wędzarni:
szynka, schab, baleron, boczek
Pasztet domowy pieczony
Deska serów
Sałatka Grecka
Śledź w sosie musztardowym
Kruche babeczki ze szpinakiem i serem feta
Carpaccio z pieczonego buraka z kozim serem
Pieczywo
400g/os.
Cena: 245 zł/os.*
Ważne informacje o wynajmie sal dla firm
-
Sale szkoleniowe mogą Państwo rezerwować w godzinach 8:00 – 24:00 (istnieje możliwość rezerwacji w godzinach niestandardowych tj. poza tymi godzinami, w takim przypadku obowiązuje indywidualna wycena)
-
Obsługiwane płatności na wynajem sali: płatność gotówką, przelewem, kartą. Opłaty możemy dokonać na miejscu. Zadatek obowiązuje w przypadku zamówienia cateringu lub dodatkowych usług związanych z podwyższonym kosztem najmu sali.
-
Dla organizujących spotkania cykliczne przewidziane są rabaty pieniężne. Organizatorzy mogą liczyć także na vouchery i gadżety upominkowe.
Istnieje możliwość obejrzenia sali szkoleniowej w godzinach otwarcia restauracji lub po wcześniejszym umówieniu spotkania. Zrób wrażenie na swoich klientach, pracownikach i zorganizuj szkolenie w Browarze Prost, zapraszamy do kontaktu!
Skontaktuj się z nami!
Nasz manager, odpowie na wszystkie Twoje pytania i pomoże zorganizować każdą imprezę w perfekcyjny sposób!
732 917 248